FE Minigräv AB - Allt inom grävning
Information

FE Minigräv etablerades 2006 och har idag 4 anställda. Vi har ett stort antal maskiner för att kunna erbjuda lösningar inom många olika områden. I vår maskinpark finns bland annat bandgrävare med gummilarver och hjullastera samt bobcats och dumpers och ett flertal minigrävare med olika tillbehör. Vi har kunnig personal med erfarenhet av de flesta arbeten inom vårt område vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i att vi kommer att göra ett bra jobb.

Den första januari 2013 blev företaget ett registrerat aktiebolag från att tidigare ha varit en enskild firma och firmanamnet fick då även tillägget AB. Nya organisationsnummer och VAT nummer finns nedan.

Organisationsnummer: 556918-5712

VAT nummer: SE556918571201

Bankgiro: 140-9242

Här nedanför kan du se några av de typer av arbeten vi kan hjälpa dig med. Vill du ha referenser eller mer information så är du välkommen att höra av dig till oss.bild1
Avloppsarbeten

Vi kan hjälpa er med alla typer av avloppsanläggningar och rörläggningar. Vi har stor erfarenhet av denna typ av arbete. så att du skall kunna känna dig trygg när du anlitar oss.

r1
r1 r1
r1 r1Dräneringsarbeten

Vi kan hjälpa er med alla typer av dräneringsarbeten och är specialister på dränering med hjälp av isodrän som skyddar mot fukt (Läs mer på www.isodran.se)

r1
r1 r1Husgrunder

Vi kan hjälpa er med de flesta typer av husgrunder och tillbyggnader och gör att från grävning och förarbete till gjutning av både isolerad och oisolerad platta.

r1
r1 r1
r1 r1Röjningsarbeten

Vi kan hjälpa er med alla typer av röjningsarbeten. Oavsett om du behöver ha bort några stubbar eller behöver röja för en tillbyggnad så löser vi det till dej. Vi anpassar lösningen till ditt behov.

r1
r1 r1
r1

Ovanstående bilder och beskrivningar är bara några exempel på vad vi har erfarenhet av och kan hjälpa dig med. Inga jobb är för stora eller för små, bara hör av er med en förfrågan så vi kan diskutera vilken lösning som passar er bäst